Mikkelin pohjoispuolelle, 5-tien viereen tuleva Visulahden uusi yritysalue tarjoaa monia menestyksen paikkoja

Kasvun ja menestyksen alueet


                              

Yritystoiminnassa yrityksen sijainnilla on iso merkitys ja siitä voi rakentaa yritykselle kilpailuetutekijän. Eri puolilta kaupunkia meillä on tarjolla mainioita toimitiloja eri kokoisille yrityksille jo rakennetuilla alueilla. Me Mikkelissä kaavoitamme yrityksille lisää tilaa menestyä. Suunnitteilla ja rakenteilla on neljä täysin uutta aluetta. Jokaisella alueella on tarjota omia vahvuuksiaan ja yli kymmenen erinomaista syytä sijoittua, yrittää ja menestyä Mikkelissä. Valitse omasi ja tule tekemään menestystä hyvälle paikalle. Kannattaa tutustua!


Tarjolla vaihtoehtoja ja käytännön apua, kun mietit sijoittumispaikkaa

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy auttaa Mikkeliin sijoittuvia yrityksiä mahdollisimman nopeaan ja vaivattomaan asettumiseen paikkakunnalle. Sijoittumispalvelumme on suunnattu kaikille uusille ja vanhoille yrittäjille, jotka harkitsevat Mikkeliin sijoittumista tai etsivät alueelta sopivaa paikka yritystoiminnalle.

Mikkeliin sijoittumista harkitsevalle yritykselle kokoamme sijoittumispäätökseen tarvittavan tiedon. Apunamme on Yritys-Suomen yhteistyöverkosto, johon kuuluvat kaikki keskeiset yksityiset ja julkiset palveluntuottajat. Sijoittumispäätöksen tehneille yrityksille rakennamme yrityksen liiketoiminnan tarpeita vastaavan sijaintipaikkaratkaisun.

Henkilökohtaista palvelua kaikissa tontti- ja toimitilakysymyksissä saat Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n numerosta 015 361 600. Lisätietoa sijoittumispalveluista löydät osoitteesta www.mikseimikkeli.fi/sijoittuminen

    


Mikkelin seudun tontti- ja toimitilahakuun pääset yllä olevasta linkistä. Toimitilahaku on Mikkelin seudun kuntien ja kiinteistönvälitysliikkeiden yhteinen palvelu, jota tuottaa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy


Saimaan rantatontit

Saimaansivu on uusi ja ainutlaatuisten asuinalueiden kokonaisuus Saimaan rantamaisemissa Mikkelissä - aivan kaupungin palveluiden kupeessa. Asuntomessut 2017 järjestetään Saimaansivun Kirkonvarkauden uudella asuinalueellaTaajama- ja maaseututontit

Oman olon tontteja on tarjolla Mikkelin taajamista ja maaseudun rauhasta – aina hyvien palveluiden ääreltä. Osa tonteista on haettavissa jatkuvasti ja osa tonteista on haettavissa määräaikojen mukaan.
Yritys- ja teollisuustontit

Me Mikkelissä olemme kaavoittaneet yrityksille tilaa menestyä. Meillä on tarjolla eri puolilla kaupunkia mainioita toimitiloja eri kokoisille yrityksille. Tule tekemään menestystä hyvälle paikalle.