Tukea rakentajalle

Mikkeli, Kirkonvarkaus - Asuntomessut 2017

Tervetuloa rakentamaan unelmiesi koti Kirkonvarkauden asuntomessualueelle!

Tarjoamme rakentajalle monia etuja ja tukea, jota et muualta saa:

Kaupunki on hinnoitellut tontit asuntomessuja silmällä pitäen ja tarjoaa asiantuntijaorganisaationsa täyden tuen ja opastuksen rakentajien käytettäväksi.

Emme rakenna taloa puolestasi, mutta meistä on hyötyä kun haalit kasaan rakennuslupaan ja rakentamisen aloittamiseen liittyviä papereita. Autamme rakentajiamme ja rakentamisen ammattilaisia kohtaamaan toisensa ja suomennamme tarvittaessa kaikenlaista paperiviidakkoon liittyvää siinä välissä. 

Kirkonvarkauden asemakaava mahdollistaa unelmien mukaisen kodin sille sopivalle tontille. Talotehtaat ja materiaalitoimittajat tarjoavat yksilöllisempiä ja myös edullisempia vaihtoehtoja asuntomessurakentajalle. Nyt sinulla on ainutkertainen tilaisuus toteuttaa talo- ja sisustusunelmasi ja tehdä villitkin visiot todeksi! 

Talotehtaat

Viheristutukset, kadut, valaistus, jätteidenlajittelupisteet, rantareitti sekä opasteet ovat kaikki valmiina yhtä aikaa, noin vuoden kuluttua aloituksesta. Naapuritkin tulevat tutuiksi heti rakentamisvaiheessa, jolloin tukea ja neuvoja voi kysyä läheltä.

SolmuMikkelin kaupungin messutoimisto on tukenasi kaikissa messurakentamiseen liittyvissä asioissa. Solmu-projekti auttaa, jos suunnittelet muuttoa Mikkeliin muualta.

Lupapiste.fi-palvelun kautta voit hakea rakennus- ja muita lupia sähköisesti silloin kun sinulle sopii. Olemme keränneet palveluun kaikki rakentamisen suunnitteluun tarvittavat asiakirjat, joten Sinun ei tarvitse kulkea luukulta luukulle.

Ota yhteyttä

Alueen tulevana asukkaana saat konkreettista apua rakentamiseen. Aluevalvoja on tukenasi koko rakentamisen ajan, alueella on ilmainen rakennusaikaisen jätteen lajittelupiste ja asuntomessurakentaminen mahdollistaa naapuruston yhteiset materiaalien ja töiden kilpailutukset. Apua ja neuvoja saat myös yhteistyökumppaneiden hankintaan. Järjestämme uusille asukkaille asukasiltoja noin kerran kuukaudessa ja suunnitteilla on lisäksi korttelikohtaisia tapaamisia sekä erilaisia teemailtoja.

Tervetuloa asuntomessurakentajaksi!

Heikki Manninen
Asuntomessut Mikkelissä 2017
Projektipäällikkö
Puh. 044 794 5235
heikki.manninen@mikkeli.fi

Tutustu Kirkonvarkauden tontteihin